Проблеми телекомунікацій, 2018, № 2 - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2018)
Електронне наукове фахове видання. Журнал включено до переліку спеціалізованих видань ВАК України з технічних наук, постанова президії Вищої атестаційної комісії України від 10 березня 2010 року №2-05/2.
Keywords: наукове видання; фахове видання