Розробка конструктивно-технологічних рішень контилевера - Ковда, С. В. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – процес дослідження кантилевера, що застосовується у скануючіх зондових мікроскопах. Предмет дослідження – кантилевер зондової мікроскопії. Методи дослідження – теоретичні методи дослідження. Мета магістерської атестаційної роботи – розробка конструктивних рішень сучасних провідних кантилеверів у скануючих мікроскопах. У магістерської атестаційній роботі проведено аналіз конструктивних рішень провідних кантилеверів на основі тугоплавких створень. Визначені їх оcновні можливості. Розрахунки параметрів кантилевера. Обрані і обгрунтовані параметри для розрахунків кострукції провідних кантилеверів. На базі проведених розрахунків було зроблено креслення для конструкції кантилевера, зa дoпoмoгoю AutoCAD 2017. Для визначення основних шкідливих виробничих факторів в робочій зоні виконали необхідні розрахунки в розділі охорони праці.
Keywords: аналіз скануючої зондової мікроскопії; технологія створення кантилевера; технічний засіб; побудова