Інформаційні технології виявлення траєкторії повітряних об’єктів при багатооглядовому некогерентному накопиченні сигналів - Обод, І. І.; Заволодько, Г. Е.; Горюшкіна, А. Е. (My University, 2012)
У статті наводиться алгоритм виявлення траєкторії повітряних об’єктів, який засновано на багатооглядовому некогерентному накопичені прийнятих сигналів. Алгоритм реалізує перевірку всіх можливих траєкторій руху повітряного об’єкту на декількох циклах огляду, що потребує використання інформаційних технологій. Отримано основні статистичні характеристики даного методу: ймовірність хибної траєкторії і ймовірність правильного виявлення траєкторії повітряних об’єктів.
Keywords: виявлення траєкторії; некогерентне накопичення сигналів; інформаційні технології; імовірність хибної тривоги; імовірність правильного виявлення