Імітаційна модель віртуального видавничо-поліграфічного підприємства - Яценко, Л. О.; Колесникова, Т. А.; Ткаченко, В. П. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
В роботі узагальнено імітаційну модельроботи підприємства.
Keywords: імітаційна модель; поліграфічне підприємство