Інтеграція Android-технологій у процес навчання основам автомобільного дизайну - Лебединський, А. В.; Щербініна, Ю. В.; Карпішен, Б. С. (ХНУРЕ, 2024)
Інтеграція Android-технологій у процес навчання основам автомобільного дизайну спрямована на вирішення ключової проблеми — опанування цікавої та перспективної професії. Розробка мобільного додатку створює можливості для формування спільноти однодумців, забезпечуючи користувачів приватними чатами для спілкування та тематичними дошками для обміну корисною інформацією через Інтернет-посилання. Освітня Android-платформа також може використовуватися як допоміжний інструмент у різних навчальних закладах, наприклад, у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті, з урахуванням його айдентики. Мобільний додаток містить лекції, тести та практичні завдання, що поєднують текстові й графічні матеріали, щоб залучати користувачів. Інтуїтивно зрозумілий функціонал, сучасний дизайн та доступ до нових знань забезпечують повне задоволення потреб користувачів і сприяють ефективному навчанню. The integration of Android technologies into the process of teaching the basics of automotive design is aimed at solving a key problem - mastering an interesting and promising profession. The development of the mobile application creates opportunities for the formation of a community of like-minded people, providing users with private chats for communication and thematic boards for sharing useful information via Internet links. The educational Android platform can also be used as an auxiliary tool in different educational institutions, such as Kharkiv National Automobile and Highway University, taking into account its identity. The mobile app contains lectures, tests, and practical exercises that combine text and graphics to engage users. Intuitive functionality, modern design and access to new knowledge ensure full satisfaction of users' needs and promote effective learning.
Keywords: автомобіль; мобільний додаток; дизайн; онлайн-навчання; Android; JAVA; automobile; mobile application; online education