Програмна система для зберігання, спільного доступу та перевірки якості програмного коду. Клієнтська частина - Павленко, П. О. (My University, 2025)
Об'єктом дослідження виступають процеси зберігання та управління фрагментами програмного коду в середовищі командної розробки програмного забезпечення. Метою роботи є створення клієнтської частини системи, що забезпечує ефективне управління фрагментами коду, включаючи їх додавання, редагування, збереження, пошук, а також генерацію нових кодових фрагментів на основі вже наявних. Система також сприяє аналізу якості коду, підтримує спільний доступ до фрагментів та оптимізує процеси розробки нових програмних продуктів.У результаті роботи було реалізовано клієнтську частину програмної системи для організації та управління фрагментами кодуз використанням сучасної бібліотеки React, при цьому для керування асинхронною взаємодією з сервером застосовується React Query, а для створення стилізованих та підтримуваних інтерфейсів – styled-components.
Keywords: командна розробка; фрагмент коду; front-end розробка; javascript; react