Класифікація медичних часових рядів за допомогою методів машинного навчання - Гайова, А. Ю. (My University, 2020)
У атестаційній роботі представлено використання згорткових нейронних мереж. Описано три архітектури які використовують різну кількість шарів у мережі. Відома база даних аритмії Інституту Массачусетського технологічного інституту (MIT-BIH) використовувалася для підготовки та тестування наших класифікаційних моделей, що, в свою чергу, дозволяє порівняти наші результа-ти з сучасними методами.
Keywords: глибинне навчання; електрокардіограма (ЕКГ); згорткові нейронні мережі; класифікація серцевого ритму