Визначення просторової зони доступності радіозасобів - Белокурський, Ю. П.; Іохов, О. Ю.; Козлов, В. Є.; Щербина, О. О. (Академія внутрішніх військ МВС України, 2017)
Визначення просторової зони доступності радіозасобів.
Keywords: просторова зона; радіозасоби