Дослідження виробничих ліній SMT монтажу - Бабак, І.; Жгунова, А. (My University, 2021)
В даному матеріалі розглянуто розробку кіберфізичної моделі на базі Індустрії 4.0 для виробничої лінії на основі конструкції та підбору компонентів виробничої лінії SMT монтажу. Дослідження по кіберфізифікації виробництва виконуються в рамках розробки і впровадження в промисловість ідей і рішень, спрямованих на створення «розумних підприємств», що володіють новими виробничими технологіями.
Keywords: Індустрія 4.0; кіберфізичні системи; виробничі лінії; SMT монтаж