Розробка проєкту інтернет-візитки магазину верхнього одягу - Барибін, І. І. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є створення інтернет-візитки магазину верхнього одягу, яка має унікальний дизайн. У роботі проведено дослідження сайтів візитівок, характерних рис їх дизайну, з порівняння аналогів з’ясовані особливості даного типу веб-сторінок. Сформовані етапи виготовлення інтернет -візитки та обрані інструментальні засоби, за допомогою яким відбувалася розробка. До етапів створення входять: створення оригінал макету, розробка навігації, пошук та наповнення контенту. В результаті виконання кваліфікаційної роботи було на основі проведеного аналізу аналогів розроблено унікальний дизайн, підібрано шрифти та колірну схему, створено інтерактивний прототип інтернет-візитки магазину верхнього одягу.
Keywords: реклама; магазин верхнього одягу