Математична модель оцінки фінансового стану підприємства - Салай, М. В. (My University, 2025)
Мета дослідження – розробка математичної моделі оцінки фінансового стану підприємства з метою підвищення точності аналітичної оцінки та ефективності прийняття управлінських рішень. Здійснено аналіз сучасних методів оцінки фінансового стану підприємства. Досліджено інформаційне забезпечення оцінки фінансового стану підприємства. Проаналізовано результати виробничо-господарської діяльності та фінансового стану ТОВ «Промелектро-Харків». Запропоновано концептуальну модель оцінки фінансового стану підприємства. Розроблено математичну модель оцінки фінансового стану підприємства та наведено її практичну реалізацію.
Keywords: фінансовий стан підприємства; коефіцієнтний метод; ранжування; оцінка фінансового стану підприємства; комплексний показник