Спосіб паралельної обробки цифрових даних із запобігання виникненню колізій - Ткачев, В. Н.; Брюховецький, О. Б.; Саваневич, В. Є. (ХНУРЕ, 2013)
Спосіб паралельної обробки цифрових даних із запобіганням виникненню колізій включає операції зчитування, обробку даних. При цьому здійснюють безпомилкову паралельну багатоетапну обробку порцій та серій порцій даних із формуванням повідомлень-запитів та стану у відповідності до обробника даних.
Keywords: цифрова обробка масивів; паралельна обробка цифрових даних