Особливості взаємодії фізичних полів з кістковою тканиною людини - Авер'янова, Л. О. (ХТУРЭ, 2001)
Наводиться огляд результатів взаємодії фізичних полів різного походження з кістковою тканиною людини з точки зору їх клінічного застосування. Дані огляду' можуть бути корисними у фізико-технічних дослідженнях при створенні лікувально-діагностичної апаратури
Keywords: радиотехника; кісткова тканина людини