Створення додатку до серії бібліографічних книг - Золотухіна, К. І.; Воловнік, А. В. (ХНУРЕ, 2022)
Чимало друкованих книг сьогодні зазнають трансформацій та видаються в комплекті з мультимедійними додатками, мультимедійними іграми за мотивами книжок, доповненою реальністю, аудіосупроводом тощо. Цікавою є ідея створення серії бібліографічних друкованих книг із мультимедійним додатком до них, з окремим функціоналом до кожного видання.
Keywords: книга із мультимедійним додатком; бібліографічна книга