Проєктування і створення інтернет-магазину «The Electro» - Шебетко, Б. Ю. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є створення дизайну інтернет-магазину з продажу електронних виробів з доданням штучного інтелекту як помічника користувачу при виборі продукту на сайті, якого він по-справжньому потребує, і не гаяти час на довгий вибір та самостійний аналіз виробів. Актуальність темі є в тому, що у наш час є потреба на усілякі інтернет-сервіси на прикладі замовлення їжі або купівля пристр оїв для дому. І тому подібне здебільшого вже робиться через інтернет, бо це дуже легко та на сам перед зручно, не треба кудись їхати, усе може доставити пошта , навіть якщо віддаленість магазина від клієнта досить велика. Тому інтернет-магазин у наші дні дуже поширена і актуальна тема.Об’єктом проектування є авторський дизайн інтернет-магазину, який створено в реакторі Figma.
Keywords: дизайн; продаж електронних виробів