Підсистема підтримки прийняття рішень для технології автоматизації проектування гвинтоколісних механізмів - Хобот, М. В. (ХНУРЕ, 2021)
Розроблено засіб підтримки прийняття рішень для автоматизації проектування гвинтоколісних механізмів. З його використанням було автоматизовано процес розрахунку механічних модулів, досліджено параметри механічного модуля гвинтоколісного суматорного механізму та проаналізовано характеристики існуючих аналогів цього механізму. Практичне використання розробленого засобу дозволяє автоматизувати процеси виконання розрахунків і дослідження роботи гвинтоколісних механізмів.
Keywords: автоматизація проектування; гвинтоколісний механізм; прийняття рішень