Програмна система обліку клієнтів стоматологічної поліклініки - Веленський, А. В. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – програмна система обліку клієнтів стоматологічної клініки. Мета розробки – створення програмної системи обліку клієнтів стоматологічної клініки. Метод рішення – середовище розробки Microsoft Visual Studio, мови програмування C# та SQL.
Keywords: облік клієнтів; стоматологічна поліклініка