Методи томографічної реконструкції - Куанго Амелія Яра (My University, 2021)
У першому розділі роботи розглядаються принципи реконструктивної томографії. У другому розділі розглядається розробка структурної схеми модулю томографічної реконструкції. У третьому розділі розглядаються алгоритми томографічної реконструкції та принципи обробки отриманих зображень.
Keywords: РЕКОНСТРУКЦІЯ, ТОМОГРАФІЯ, ОБРОБКА ЗОБРАЖЕНЬ, ФІЛЬТРАЦІЯ, СКАНУВАННЯ ТОМОГРАФІЧНЕ, ПРОЕКТУВАННЯ