Комбінований метод аналізу ризиків інформаційної безпеки - Сєвєрінов, О. В.; Переметчик, О. В. (НТУ «ХПІ», 2020)
Метою доповіді є аналіз підходів, методів, стандартів управління ризиками інформаційної безпеки на підприємстві. Проведений аналіз існуючих методів визначення ризиків інформаційної безпеки та сучасних міжнародних стандартів, які регламентують питання інформаційної безпеки.
Keywords: інформаційна система; ризики; вразливості; інформаційна безпека