Дослідження та порівняльний аналіз алгоритмів управління багтрекінговими системами - Чернявський, М. А. (My University, 2020)
Об’єкт дослідження – алгоритми управління багтрекінговими системами у проектах. Мета дослідження – аналіз існуючих алгоритмів управління багтрекінговими системами, та виявлення найбільш оптимального алгоритму для вибору системи для долучення до проекту. В результаті роботи проведеного дослідження було виконано аналіз та порівняння існуючих багтрекінгових систем, та створено алгоритм вибору оптимальної системи для кожного проекту.
Keywords: виявлення дифектів; керування процесом; виявлення багів; керування проектами; багтрекінгова система