Методика створення віртуальних засобів імітації роботи рентгенівського комп’ютерного томографа - Аврунін, О. Г.; Авер'янова, Л. О.; Бих, А. І.; Головенко, В. М.; Скляр, О. І. (Інститут Електродинаміки НАН України, 2007)
Розглядається методика створення віртуальних засобів імітації роботи рентгенівського комп’ютерного томографа
Keywords: Методика створення; віртуальна модель; комп’ютерний томограф; імітаційне моделювання; фантомний об’єкт