Розробка методики оцінювання якості взуття - Василющенко, Л. В. (My University, 2025)
Метою даної дипломної роботи є аналіз структури асортименту та розробка методики оцінювання якості жіночого шкіряного взуття представленого у ТОВ «Інтертоп». Поставлена мета визначила такі завдання: - визначити проблеми підвищення якості та шляхи їх вирішення; - визначити фактори, що формують якість шкіряного взуття; - дати опис об'єктам та методам дослідження; - провести аналіз структури асортименту жіночого шкіряного взуття за різними класифікаційними ознаками; - розродити методики оцінювання якості жіночого шкіряного взуття органолептичним та експертним методом. На основі проведеного аналізу та експертизи якості взуття необхідно сформулювати висновки та рекомендації та направити їх товарознавцям торгового відділу та керівництву підприємства ТОВ «Інтертоп».
Keywords: кваліметрія; взуття; показник якості; експертне оцінювання