Напрями оцінки економічної ефективності діяльності підприємства - Полозова, Т. В.; Обеід Лара Ходор (ХНУРЕ, 2020)
У результаті проведених досліджень можна зробити висновок, що для оцінки економічної ефективності діяльності підприємства слід використовувати систему показників, яка характеризує ефективність використання ресурсів, їх віддачу; показники рентабельності; показники, що відображають ринкову, підприємницьку активність підприємства, система показників платоспроможності й фінансової стабільності підприємства.
Keywords: економічна ефективність; оцінка економічної ефективності; напрями оцінки економічної ефективності діяльності підприємства