Використання технологій віртуальної реальності в пластичній хірургії - Бажан, О. В.; Аврунін, О. Г.; Тимкович, М. Ю. (Кременчуцький авіаційний коледж, 2018)
Дані тривимірного сканування пацієнта передаються в блок моделювання, яким керує лікар. Результатом моделювання є тривимірна модель. Оцінити або скоректувати результат попереднього втручання може пацієнт за допомогою шолома віртуальної реальності і надати деякі зауваження лікарю.
Keywords: хірургія пластична; реальність віртуальна; моделювання втручання