Формування ознакового простору діагностики інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства - Полозова, Т. В. (ВНЗ «Національна академія управління», 2015)
Запропоновано систему індикаторів, що формують діагностичний контур ознакового простору інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства. Розроблено методику розрахунку інтегральних показників ефективності використання грошових коштів для фінансового забезпечення інноваційно-інвестиційної діяльності; інноваційно-інвестиційних можливостей підприємства; соціально-мотиваційного забезпечення.
The formation of the feature space diagnostics of innovativ-investment ability of the enterprise
Журнал зареєстровано та проіндексовано у таких міжнародних наукометричних каталогах та базах даних: SciVerse Scopus – з жовтня 2009 року (SJR 2014 = 0,180; індекс Хірша = 3); Index Copernicus – з січня 2010 року (ICV 2013 = 6,51); EBSCOhost та Ulrich's Periodicals Directory – з 2011 року; EconLit – з жовтня 2013 року; Cabell’s Directories – з грудня 2013 року; ABI/Inform by ProQuest – з січня 2014 року.
Keywords: ознаковий простір, діагностика, інноваційно-інвестиційна спроможність підприємства, система індикаторів; діагностика; інноваційно-інвестиційна спроможність підприємства; система індикаторів