Борис Леонідович Кащеєв - Волощук, Ю. І. (My University, 2001)
Нарис про життя та наукову діяльність проф. Кащеева Б.Л., відзначеного високими державними нагородами, співавтора восьми винаходів і трьох патентів.
Keywords: Кащееєв Борис Леонідович; метеорна радіолокація; астрономія; фізика атмосферних процесів