Програмна система для персоналізації досвіду гравців у настільні ігри. Серверна частина - Цвик, В. І. (My University, 2025)
Об’єктом розробки є програмна система для персоналізації досвіду гравців у настільні ігри. Метою розробки є створення повнофункціональної веб-платформи, що дозволяє користувачам брати участь у подіях, присвячених настільним іграм, отримувати персоналізовані рекомендації, керувати власним профілем гравця та відстежувати історію участі у подіях. Метод рішення – середовище розробки Visual Studio, мова програмування C#, платформа .NET. У результаті розробки спроєктовано загальну архітектуру системи, описано архітектурні рішення для серверної частини, а також реалізовано серверну частину програмної системи для персоналізації досвіду гравців у настільні ігри.
Keywords: настільна гра; досвід гравців