Ольфактометрическая диагностика на современном этапе - Аврунін, О. Г.; Шушляпина, Н. О.; Носова, Я. В.; Богдан, О. Н. (НТУ "ХПИ", 2016)
Ця стаття присвячена огляду найбільш популярних методів оцінки ступеня нюхових розладів. Більшість методів оцінки ступеня порушення нюху мають широкий спектр застосування для діагностики різних захворювань, включаючи психічні розлади, пошкодження мозку і нервової системи
Keywords: запах; ніс; ольфактометрія; слиз; одорант; дисфункція; стимул