Дослідження методів вилучення інформації з неструктурованих текстів на природній мові - Загоруйко, А. В. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є задачі інтелектуального аналізу текстів на природній мові, для вилучення інформації. Метою роботи є аналіз та підвищення ефективності існуючих методів вилучення інформації з текстів на природній мові. Методи розробки базуються на таких технологіях, як Python, Anaconda. В результаті роботи було досліджено задачі інтелектуального аналізу текстів на природній мові, проведено аналіз та моделювання предметної області, проведено дослідження існуючих засобів та інструментів для інтелектуального аналізу тексту, було обрано інструменти та проведено експеримент
Keywords: комп'ютерна лінгвістика; штучний інтелект; природня мова; text mining; нейромережі; інтелектуальний аналіз даних; вилучення інформації; python; ibm watson