Дослідження методів розпізнавання мовлення у веб сервісах - Шоков, Д. Ф. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є розпізнавання мовлення як єдиний процес з точки зору лінгвістики, фізики, математики та програмування. Предмет дослідження – методи розпізнавання мовлення у веб сервісах. Метою дослідження є аналіз існуючих рішень для розпізнавання мовлення у веб сервісах, вибір кращого серед них та адаптація у власному веб сервісі до голосового помічника. Дослідження базуються на описах та існуючих реалізаціях методів розпізнавання мовлення за певними загальними характеристиками. У результаті роботи проаналізовані моделі розпізнавання мовлення, проаналізовані та досліджені методи які використовуються в них, обрано кращий серед них та адаптовано метод до розроблюємої системи.
Keywords: голосовий помічник; динамічне програмування; метод розпізнавання мовлення; модель розпізнавання мовлення; нейронна мережа; ПММ; прихована марківська модель; сервіс новин; REACTJS; REDUX; ALAN AI