Прийняття рішень щодо якості успішності студентів на основі методів розпізнавання образів - Шамша, Б. В.; Халецький, В. М.; Шатовська, Т. Б. (ХНУРЭ, 2006)
Статтю присвячено питанням керування педагогічною системою та керування якістю навчання. Прийняття рішень щодо якості успішності студентів на основі методів розпізнавання образів
Keywords: педагогічна система; якість освіти; керуванняякістю навчання