Емпіричне дослідження UX-дизайну для оптимізації процесів у POS-системі кав’ярні - Шибіка, В.; Левикін, І. (ХНЕУ, 2026)
У сучасній сфері громадського харчування та обслуговування ефективність бізнес-процесів безпосередньо залежить від швидкості обробки інформації. Центральним елементом цієї екосистеми є POS-системи (Point of Sale), з якими персонал взаємодіє в режимі інтенсивного навантаження.
Keywords: громадське харчування; POS-система (Point of Sale)