Методи та алгоритми управління ресурсами мультисервісної мережі - Зінов'єв, Б. М. (My University, 2022)
Мета кваліфікаційної роботи полягає у дослідженні методів управління ресурсами при роботі різних мережевих пристроїв й оцінці цих методів. У ході виконання кваліфікаційної роботи було наведено методи прийняття рішення щодо ефективного управління ресурсами. Розглянуто адаптивний алгоритм оптимальної роботи інформаційних телекомунікаційних ресурсів. Також представлений інформаційний аналіз з оцінки якості управління мережею.
Methods and Algorithms for Multiservice Network Resource Management
Keywords: мережі NGN; балансування трафіку; управління ресурсами; СМО