Модель тестового фреймворку безпеки програмного забезпечення - Сухова, Ю. М.; Ревенчук, І. А. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є побудова моделі тестового фреймворку безпеки веб додатку, який дозволяє враховувати особливості програмного продукту та забезпечити необхідний рівень безпеки. При цьому, модель тестового фреймворку має складається з заходів, що мають відбуватися на таких етапах розробки програмного продукту: до початку розробки; під час визначення та проектування; під час розробки; під час розгортання; під час технічного обслуговування та експлуатації
Keywords: фреймворк; розробка програмного продукту