Метод і методика формального проектування комплексної системи захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах - Гвоздьов, Р. Ю. (My University, 2020)
У роботі розглянуто методи та процес формального проектування комплексної системи захисту інформації. Основні результати – продемонстровано формальну модель політики безпеки інформації.
Keywords: КСЗІ; ІТС; НД ТЗІ; UML; UMLSEC; діаграма; комплекс заходів захисту; рівень гарантій