Розробка застосунку з використанням Flutter для перегляду основної інформації про героїв гри Dota 2 - Носкін, А. В. (My University, 2025)
Об’єктом роботи є мобільний застосунок для перегляду ігрової інформації про персонажів Dota 2. Метою роботи є розробка кросплатформного мобільного застосунку, який дозволяє користувачам отримувати актуальну інформацію про героїв гри Dota 2 з використанням фреймворку Flutter та мови програмування Dart. Розглянуто технології та інструменти, які використовуються у мобільній розробці, в тому числі Flutter та мову Dart. Досліджено архітектуру Flutter-застосунків, обробку JSON-даних, навігація в застосунку. Проведено інтеграцію з API Dota 2, з офіційного сайту гри, для отримання актуальної інформації про кожного з героїв, а саме: зображення, імена, характеристики, здібності та дерево талантів. У результаті роботи розроблено мобільний застосунок з можливістю перегляду списку героїв, пошуку за ім’ям та перегляду детальної інформації про обраного персонажа.
Keywords: мобільна розробка; кросплатформний застосунок; персонаж Dota 2