Інформаційна модель спостереження повітряного простору - Заволодько, Г. Е.; Обод, А. І.; Андрусевич, В. А. (Системи обробки інформації, 2015)
У статті, на основі класифікації систем спостереження та сукупності основних вимог до спостереження, наводиться інформаційна модель спостереження повітряного простору. Розглянуті вимоги до передачі даних спостереження, додаткові функції під час обміну даними спостереження та сформульовані вимоги до мережі даних спостереження.
Keywords: системи спостереження; інформаційна модель спостереження повітряного простору