Порівняльний аналіз систем супутникової навігації - Смірнов, О. Г. (My University, 2019)
Мета роботи проаналізувати існуючі системи супутникової навігації, новітні розробки та досягнення в цій галузі. В результаті роботи ми ознайомилися з основними досягненнями та промоделювали основні характеристики систем. Метод дослідження – теоретично-експериментальний
Keywords: супутникова навігація