Текст як ключовий елемент для сайту благодійної організації - Білець, Д. Ю.; Мельникова, Я. О. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
Робота присвячена розробці сучасного веб-сайту для благодійної організації, що акцентує увагу на важливості планування, адаптивного дизайну та якісної типографіки. Сайт має бути зручним, привабливим і сприяти довірі відвідувачів. Особливу роль відіграє хінтінг, який забезпечує чітке відображення тексту на різних пристроях. Вдалий вибір шрифту та його налаштування підвищують доступність, підтримують імідж організації та стимулюють користувачів до участі в її діяльності..
Keywords: текст; хінтінг