Реалізація процесу дистанційного навчання STEM-спеціальностей в умовах військового часу - Малахова, О. Ю.; Чумак, В. С. (Візаві, 2022)
Термінове введення воєнного стану, як і введення карантинних обмежень, показали важливість і значущість злагодженості роботи дистанційних засобів обміну інформацією, в тому числі і впроваджених методик навчання технічних спеціальностей в нових умовах. Форма реалізації освітнього процесу має відповідати критеріям доступності та інформативності, забезпечувати можливість виконання встановленого освітньою програмою плану в максимальному об’ємі і, при цьому, враховувати можливість виникнення методичних, технічних, організаційних моментів, що можуть перешкоджати реалізації організованого онлайн-навчання, необхідність термінових переміщень, перебування в місцях без наявності необхідного технічного оснащення та відсутність стабільного Інтернет-з’єднання у студентів
Keywords: дистанційне навчання