Проблема завадозахищеності запитальних систем спостереження повітряного простору - Свид, І. В. (Системи управління, навігації та зв'язку, 2017)
У статті на основі аналізу протиріч принципів побудови, роздільного та сумісного функціонування з багатопозиційними первинними системами спостереження показана неможливість забезпечення припустимих показників завадозахищеності існуючих запитальних систем спостереження, що породжує проблему.
Keywords: завадозахищеність; запитальні системи спостереження