Розробка інтерактивних тестів з інформатики для мобільних пристроїв - Жилін, М. Ю. (My University, 2023)
Об’єктом роботи є застосунок до мобільних пристроїв. Метою роботи є створення застосунка у якому можливо реалізувати створення та проходження різноманітних тестів з інформатики використовуючи мобільні пристрої при зберіганні автономії від мережі інтернет. Використано методи класичної розробки мобільних застосунків та аналітичного обґрунтування. Проведено дослідження інтеракції користувачів с різними інтерфейсами для пророблення найкращого UX. Вивчені найновітніші способи інтеракції користувача з мобільним пристроєм. Також використаний реляційний підхід до бази даних.
Keywords: мобільні пристрої; інтерактивний тест