Дослідження моделей розповсюдження епідемії для прогнозування найгарячіших точок - Жульєв, Д. І. (My University, 2023)
Метою роботи є дослідження моделей розповсюдження епідемії для прогнозування найгарячіших точок. В роботі розглядаються моделі розповсюдження епідемій, способи їх сповільнення та ефективність. В результаті роботи проведено дослідження моделей розповсюдження епідемій.
Keywords: епідемія; розповсюдження епідемій; гарячі точки