Розробка UI/UX дизайну для веб-сайту «Карти історій» - Задорожна, В. К. (My University, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи – розробити UI та UX дизайн вебсайту «Карти історій» – платформи для створення та візуалізації вигаданих світів, що орієнтована на потреби письменників, геймдизайнерів та інших творчих користувачів. Результатом виконання кваліфікаційної роботи є повноцінна дизайнерська концепція вебсайту «Карти історій». У процесі виконання роботи було проаналізовано цільову аудиторію, вивчено аналогічні платформи, розроблено структуру, модульну сітку, навігацію, графічний стиль, підібрано шрифти та кольорову палітру, створено інтерактивні прототипи сторінок у Figma. Дизайн орієнтовано на естетику, зручність і функціональність, з урахуванням технічних обмежень і сучасних вимог до доступності.
Keywords: кольорова гама; вебсайт «Карти історій»; візуалізація вигаданих світів