Генеза української ідентичності у філософії Дмитра Чижевського - Долгий, А. І.; Сергієва, А. В. (ХНУРЕ, 2020)
Феномен національної ідентичності визначає сутність народного буття та перспективи розвитку громадського суспільства. В умовах впливу ідеологічних чинників гібридної війни на соціальну думку, збереження культурної ідентичності та національної цілісності набуває значення державної безпеки
Keywords: українська державність; українознавство