Аналіз сучасних біо-приладів на основі МЕМС - Білоус, М. Ю.; Медова, К. Г. (ХНУРЕ, 2021)
У даній статті розлядаються сучасні біо-прилади на основі МЕМС. Розглянуто використання МЕМС у медицині. Проаналізовано такі біо-прилади як мікронасоси, мікророботи, phase maker. В результаті аналізу виявлені основні особливості. Зроблено висновки щодо прогресу біо-приладів на основі МЕМС.
Keywords: МЕМС; мікророботи; біо-прилади; технології