Електронні системи - Бондаренко, И. Н.; Глухов, О. В.; Кравчук, О. А. (ХНУРЕ, 2019)
Навчальний посібник присвячений основам теорії електронних систем. Зокрема, розглянуто класифікацію інформаційних систем, класифікацію елементів систем автоматичного управління та контролю, інформаційні системи реального часу, архітектури обчислювальних систем, моделювання та часове означення детермінованих сигналів електронних систем.
Keywords: елемент системи; функціональна схема; динамічна характеристика; мікропроцесорна система; програмований контролер