Дослідження моделей та методів вирішення функціональної задачі планування операцій у клініці - Цвіркун, О. А. (My University, 2021)
У роботі виконано аналіз сучасного стану об’єкта дослідження. Оглянуто існуючі варіанти задачі формування розкладу проведення хірургічних операцій та методи їх вирішення. Запропоновано модифікацію моделі цільового програмування та методи її вирішення.
Keywords: задача багатокритеріальної оптимізації; метод гілок та границь; метод пріоритетів; розклад; хірургічні операції