Дослідження попиту на подарункові видання книг в Україні - Хлиніна, С.; Вовк, О. (ХНЕУ, 2024)
Подарункове видання книги – це особливе, естетично вишукане видання, що призначене для подарунків. Ці видання можуть відрізнятися обкладинкою, наявністю великої кількості ілюстраційного матеріалу, високою якістю друку, додатковими декоративними чи елементами оздоблення, певною персоналізацією або іншими особливостями.
Keywords: видання для подарунків; елемент оздоблення