Модель функціонування логістичної інфраструктури мегаполіса в умовах надзвичайної ситуациї техногенного характеру - Чуб, І. О.; Ковожилова, М. В.; Мележек, Р. С. (Харьковский национальный университет радиоэлектроники, 2018)
Потенційно високий рівень техногенної небезпеки мегаполіса визначає необхідність побудови управління програмами еволюції логістичної інфраструктури на принципах безпеки та екологічності рішень, що приймаються. Розглядається підхід до моделювання параметрів можливої надзвичайної ситуації на елементах інженерної інфраструктури як заявки на обслуговування логістичною підсистемою системи техногенної безпеки мегаполісу.
Keywords: логістична інфраструктура; управління техногенною безпекою; мегаполіс; імітаційна модель; logistic infrastructure; manmade safety management; metropolis; simulation model